Ventilation hos dig - Opnå bedre indeklima - Kontakt os og hør mere

Ventilation

God ventilation i dit hus eller i din virksomhed er med til at give et bedre indeklima. Hos VVS Outrup har vi mange års erfaring med installation af anlæg til ventilation og derfor kan vi også hjælpe dig.
Vi ønsker altid et godt samarbejde med vores kunder, så de får et resultat, som gør dem tilfredse. Vi er selvfølgelig også medlem af Tekniq arbejdsgiverne, hvilket er din garanti for at vi leverer et resultat som er korrekt og udført i de rette materialer. 

Anlæg til mekanisk ventilation

Når du får installeret et anlæg i bygningen, som sørger for mekanisk ventilation, så sørger anlægget for at lufte ud gennem ventilationsrør i stedet for den naturlige ventilation, hvor du åbner vinduerne for at lufte ud.
Mekanisk ventilation er især vigtigt i nybyggede huse, som er ofte er meget tætte, men også i renoverede huse, som er blevet bedre isoleret. Dette skyldes at den naturlige ventilation ved at åbne vinduerne sjældent er nok i den type huse. 

Ventilation med varmegenvinding

I tætte huse kan det være fordelagtig at have ventilation med varmegenvinding. Man opnår et bedre indeklima og får en sundere bolig, fordi varmegenvindingen overfører varmen fra det gamle luft til det nye luft. 
Når en ventilationsanlæg har varmegenvinding genvinder den typisk mere energi end den bruger. På måde sparer man penge på energiregningen. Det kører også i godt spænd med en luft til vand varmepumpe, som vi også kan være behjælpelig med. 

Brug for at vide mere om ventilation?

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for et anlæg til ventilation hos dig eller vil du vide mere om priserne, så er du velkommen til at kontakte os. 
Vi kan kontaktes ved at ringe på telefon 75 25 10 12, men du kan også skrive til os på vvs-outrup@mail.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular

Kontakt os

Firmainfo

  • VVS Outrup ApS
  • CVR: 31598435

Adresse

  • Storegade 47,
  • 6855 Outrup