Renovering af badeværelse i Esbjerg og Varde | Få et tilbud i dag

Renovering af badeværelse

Har du et badeværelse som trænger til en opdatering, så står VVS Outrup klar til at hjælpe dig med renovering af dit badeværelse. Vi lægger vægt på et godt samarbejde med vores kunder, så du får det resultat, som du ønsker. 
En stor del af arbejdet på badeværelset skal klares af en autoriseret VVS-installatør og vi har kompetencerne til at klare de opgaver. Vi er også medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er din garanti for at vi udfører et arbejde i god kvalitet. 

Renovering af badeværelse i Esbjerg og Varde

Skal du bruge en dygtig blikkenslager og VVS-mand til renovering af dit badeværelse? Vi har hjulpet flere tilfredse kunder med renovering af badeværelse i Esbjerg og Varde omegn i løbet af årene. Vi udføre altid arbejdet i høj kvalitet så du kan trygt overlade arbejdet til os.

Stor erfaring med renovering af badeværelse

Gennem de sidste mange år har vi opnået stor erfaring med renovering af badeværelser og derfor ved vi også hvad man skal være opmærksom på når man skal i gang med arbejdet. Vi giver også gerne råd og vejledning til indretning og valg af materialer. 
Når du lader en professionel klare de store opgaver på badeværelset, så er du også sikker på, at det bliver udført korrekt uanset om det gælder renovering af badeværelse eller en rørskade. Hvis ikke det bliver det, kan det komme til at koste dyrt på et senere tidspunkt. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

Inden man går i gang med et renoveringsprojekt, er det altid rart at have et overblik over hvor meget renoveringen vil komme til at koste. Alt efter hvor stor en renovering du vil foretage vil det afgøre hvor meget det vil koste. 
Inden vi går i gang med arbejdet er det bedst hvis du har en plan for hvad der skal renoveres, da det ofte kræver flere faggrupper at renovere et badeværelse. Vi kommer gerne med en fair pris på vores del af arbejdet under renoveringen. 

Få en pris på renovering af dit badeværelse

Tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker en pris på renovering af dit badeværelse. Vi kan kontaktes på telefon 75 25 10 12. Du er også velkommen til at skrive til os på vvs-outrup@mail.dk eller via vores kontaktformular.

Kontakt os

Firmainfo

  • VVS Outrup ApS
  • CVR: 31598435

Adresse

  • Storegade 47,
  • 6855 Outrup