VE-godkendt installatør i Esbjerg og Varde omegn | Få et tilbud i dag

VE-godkendt installatør

Ordningen med VE-godkendelse er et statslig ordning, som sætter krav til installatører af bl.a. varmepumper. Fra April 2021 er der krav om at installation af VE-anlæg, som er en række anlæg inden for energioptimering, skal foretages af VE-godkendte installatører.
Hos VVS Outrup har vi VE-godkendelse til at fx installere luft til vand varmepumper, da vi altid har mindst en medarbejder, som har en VE-godkendelse. Det er din garanti for at installationen bliver foretaget korrekt.

VE-godkendt installatør i Esbjerg og Varde omegn

Vi har igennem 20 år i branchen, hjulpet utallige kunder med installation af varmepumper og andet VVS relateret arbejde. Skal du bruge en dygtig VE-godkendt installatør i Esbjerg eller Varde området kan du trygt overlade arbejdet til os.

VE-godkendt af Energistyrelsen

Som VE-godkendt installatør er vi godkendt af Energistyrelsen til at måtte udføre sikker og korrekt installation af varmepumper. Så er du også sikker på at få den bedst kvalificerede rådgivning til valg af varmepumpe. Derfor er vi også på Energistyrelsens liste over godkendte installatører. 
Derudover er vi også medlem af Tekniq Arbejdsgiverne og deres garantiordning. Det betyder at du er garanteret, hvis en fagmand har udført en opgave forkert. Garantiordningen giver dig som boligejer mulighed for at få op til 150.000 kr, hvis noget er forkert eller mangelfuld. 

Fordele ved en VE-godkendt installatør

Der er flere fordele ved at have en VE-godkendt installatør til at stå for installationen af sin varmepumpe. Som allerede nævnt har medarbejdere, som er VE-godkendt gennem uddannelse via Energistyrelsen.
Dernæst bliver VE-godkendte også holdt opdateret på regler, tiltag, mm. inden for den type godkendelse, som de har. Det betyder, at du kan være sikker på altid at få den nyeste og mest nyttige viden i forbindelse med varmepumper. 

Kontakt din lokale VE-godkendte installatør

Har du brug for VE-godkendt installatør til installation af varmepumpe hos dig i Varde, Esbjerg og omegn, så er du altid velkommen til at tage kontakt til VVS Outrup. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 25 10 12. Du har også mulighed for at sende din besked på mail til vvs-outrup@mail.dk eller via vores kontaktformular

Kontakt os

Firmainfo

  • VVS Outrup ApS
  • CVR: 31598435

Adresse

  • Storegade 47,
  • 6855 Outrup