Nybyggeri i Esbjerg og Varde omegn | Få et tilbud i dag

Nybyggeri

Skal du i gang med et nybyggeri og søger en VVS-installatør til at klare opgaverne inden for ventilation, varmepumper samt vand og varme? VVS Outrup har kompetencerne til at klare både de små og de store opgaver. 
Vi indgår gerne i et godt samarbejde med kunden og med håndværkere fra andre faggrupper, så kunden får det bedste resultat og så kunden bliver tilfreds med det, som vi leverer. 

Nybyggeri i Esbjerg og Varde omegn

Vi har i løbet af vores mange år i branchen hjulpet en bred vifte af kunder i det vestlige Jylland. Har du brug for hjælp til  at gokende installationer i dit nybyggeri i Esbjerg eller Varde omegn hjælper vi gerne med opgaven, så tøv ikke med at kontakte os.

Professionel VVS-installatør til nybyg

Når du vælger VVS Outrup som VVS installatør til dit nybyggeri, så får du en VE-godkendt installatør, som går professionelt til alle opgaver. Med vores VE-godkendelse er vi godkendt til at udføre installationer af varmepumper.
Derudover så er vi også medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som er din garanti for at vi udfører vores arbejde korrekt. Du er også dækket af Tekniqs garantiordning som giver op til 150.000 kr. ved opgaver som er forkert udført. 

Stor erfaring med nybyg

Vi har mange års erfaring indenfor opgaver med vvs og blik ved nybyggeri. Derfor kan du trygt lade os stå for opgaven. Vi sørger for at have en god dialog, så du får et tilfredsstillende resultat. 
Vi hjælper også gerne med råd og vejledning til valg af produkter. Vi bruger selvfølgelig kun godkendte materialer, som vi leverer, servicerer, monterer og garanterer. Vi tilbyder også vores kompetencer ved opgaver med totalentreprise

Kontakt os angående dit nybyggeri

Ønsker du rådgivning under dit nybyggeri eller vil du vide mere om hvad vi tilbyder hjælp til under dit nybyggeri så er du altid velkommen til at kontakte os.
Vi kan kontaktes på telefon 75 25 10 12. Du har også mulighed for at sende din besked på mail til vvs-outrup@mail.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular

Kontakt os

Firmainfo

  • VVS Outrup ApS
  • CVR: 31598435

Adresse

  • Storegade 47,
  • 6855 Outrup