Hjælp med rørskader i Varde og Esbjerg omegn | Kontakt os i dag

Rørskader

Har du et vandrør som er blevet utæt, så står VVS Outrup klar til at hjælpe dig med at udbedre rørskader. Når et vandrør er blevet utæt, skal det gerne repareres hurtigst muligt, da det vand som fosser ud kan være skyld i større skader på huset.

Hjælp med rørskader i Esbjerg og Varde omegn

Vi rykker ud til kunder med rørskader i Outrup, Varde, Esbjerg og omegn. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder inden for eksempelvis rørskader og renovering af badeværelse og derfor kan du trygt overlade opgaven til os. Vi sørger for at lukke det utætte rør og tager også et kig på de skader, som der måtte være kommet.

Professionel hjælp til rørskader

Vi sørger for altid at levere et professionel resultat til vores kunder. Vi har mange års erfaring og udfører alt indenfor kvalitetssikringsloven. Vores fokus ligger på altid at have et godt samarbejde både med kunder og samarbejdspartnere. 
VVS Outrup er et mindre firma, men både små og store opgaver har interesse. Vi er også medlem af Tekniq Arbejdsgiverne, som betyder at du er dækket af en garantiordning. 

Skjulte rørskader

Uanset om du har en rørskade på et synligt eller et skjult rør, så står vi klar til at hjælpe dig. Ofte opdager man rørskader i et synligt rør hurtigere end skaderne i det skjulte, og derfor er det også vigtigere at have en professionel til at klare den skjulte rørskade. 
Fordi der kan nå at komme store skader på boligen, hvis det ikke bliver opdaget i tide, så er det vigtigt at man holder øje med om man oplever varmeforskelle i boligen eller hvis der synligt trænger fugt frem nogle steder. 

Kontakt os for hjælp til rørskader

Er du i tvivl om du har en rørskade eller har du brug for hjælp til en rørskade i din bolig, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 75 25 10 12. Du har også mulighed for at sende din besked i en mail til vvs-outrup@mail.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular

Kontakt os

Firmainfo

  • VVS Outrup ApS
  • CVR: 31598435

Adresse

  • Storegade 47,
  • 6855 Outrup