Luft til vand varmepumpe i Varde og Esbjerg | Få et tilbud

Luft til vand varmepumpe

Hvis du ønsker at skifte din nuværende varmekilde, så er en luft til vand varmepumpe et rigtig godt bud. På den måde udnytter du varmen i luften til både opvarmning af boligen og til opvarmning af brugsvand. VVS Outrup er VE-godkendt til at udføre installation af varmepumper. 
Vi har stor erfaring med installation og montering af luft til vand varmepumper. Vi har også kompetencerne til at hjælpe med at finde den rette varmepumpe til dig og din bolig. Så er du sikker på, at den er i stand til at producere nok varme til hele din bolig på selv de koldeste vinterdage.

Luft til vand varmepumpe i Varde og Esbjerg omegn

Som et resultat af vores mange år i branchen har vi hjulpet mange kunder med installation af varmepumper. Har du brug for hjælp til at installere en luft til vand varmepumpe i Varde og Esbjerg omegn, hjælper vi hellere end gerne.

Tilskud til luft til vand varmepumpe

Når du skifter din varmekilde til en luft til vand varmepumpe, så har du mulighed for at få tilskud, hvis du bor uden for et fjernvarmeområde. Dette gælder hvis du skifter fra en mindre miljøvenlig varmekilde som eksempelvis oliefyr eller elvarme. 
For at være sikker på at varmepumpen altid fungerer mest optimalt, er det lovpligtigt at der bliver foretaget et eftersyn hvert år. Dette eftersyn er vi selvfølgelig godkendt til at kunne udføre på alle typer af varmepumper. 

Spar på varmeregningen med en varmepumpe

På trods af at det kræver en mindre investering at skifte til en luft til vand varmepumpe, så sparer du penge på den lange bane. Nogle oplever at spare helt op til halvdelen af deres varmeregning, når de skifter fra fx oliefyr. På den måde er investeringen i varmepumpen hurtigt tjent ind igen.
Ønsker man den bedste udnyttelse af den opvarmning, som varmepumpen sørger for, så får man også installeret ventilation med varmegenvinding. Samlet set er det oftest den mest miljøvenlige løsning.

Få en pris på luft til vand varmepumpe inkl. montering

Vil du gerne vide mere om mulighederne for en luft til vand varmepumpe hos dig eller ønsker du pris på varmepumpen inkl. montering, så tag kontakt til VVS Outrup. 
Du er altid velkommen til at ringe på telefon 75 25 10 12 eller sende en mail til vvs-outrup@mail.dk. Du har også mulighed for at skrive til os gennem vores kontaktformular.

Kontakt os

Firmainfo

  • VVS Outrup ApS
  • CVR: 31598435

Adresse

  • Storegade 47,
  • 6855 Outrup